Kross ei pane eestlaste kiirele leidmisele liiga suuri lootusi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik-Niiles Kross.
Eerik-Niiles Kross. Foto: Peeter Langovits.

Julgeolekuekspert Eerik-Niiles Kross tahaks enda sõnul olla optimist, aga ei pane siiski Liibanonis röövitud eestlaste kiirele leidmisele ülemäära suuri lootusi.

«Ei ole piisavalt informatsiooni, mis lubaks hetkel minu meelest, et tõepoolest hakatakse tabama röövitud isikuid,» põhjendas Kross oma arvamust saatele «Ringvaade» antud telefoniintervjuus, vahendas ERR Uudised.

Liibanoni võimud võtavad Krossi hinnangul olukorda tõsiselt ja nende abivalmidus on siiras, iseküsimus on see, kui võimekad nad on, seda näitab aga aeg. Bekaa orus ning selle ümbruses toimub tõepoolest suur operatsioon, aga keda on tabatud ja kas on tabatud on tema arvates esialgu ebaselge.

Kross lisas, et distantsilt vaadates on raske hinnata, kui tõenäoliselt ollakse Liibanonis praegu just eestlaste röövlite jälil, kuid kui kõiki järjest tulnud uudiseid vaadata, võib karta, et esialgu võib olla tegemist infomüraga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles