Reps läks viiepäevase tütrega valitsuse istungile (15)

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja kuuenda lapse sünnitanud haridus- ja teadusminister Mailis Reps läks täna koos viiepäevase Charlotte’iga juba valitsuse istungile Stenbocki majja.

Peaminister Jüri Ratas postitas Facebooki kolm pilti Mailis Repsist koos vastsündinuga ja kirjutas postituse saateks: «Täna on meil tõenäoliselt läbi aegade kõige armsam Vabariigi Valitsuse istung. Soovin veel kord südamest õnne Mailisele ja kogu ta perele pisitütre sünni puhul!»

Haridusministeerium vahendas esmaspäeval teadet, et Mailis Reps sünnitas pühapäeval tütre, ent kuna laps vajas arstide teravdatud tähelepanu, palub minister rahu ning annab täpsemat infot niipea, kui asjaolud seda võimaldavad. Eile avaldas Reps esimesed pildid värskest ilmakodanikust.

Kauaaegne poliitik ja Keskerakonna aseesimees Reps on abielus lätlasest vandeadvokaadi Agris Repšsiga. Nende peres kasvavad veel tütar Elizabeth ning pojad Richard, Karl Robert, Henry Roger ja Frederick.

Kommentaarid (15)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles