Politsei teeb liikluse rahustamiseks avaliku reidi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei reid.
Politsei reid. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Lõuna ja Ida prefektuur teevad homme liikluskultuuri parandamiseks ühisreidi, millel pööravad erilist tähelepanu lubatud sõidukiirust ületanud sõidukijuhtide väljaselgitamisele.

Reid toimub Lõuna prefektuuri haldusalal kogu Jõhvi-Tartu-Valga maantee ulatuses ning samal ajal ka Ida-Virumaal Jõhvi-Tartu maanteel.

Ida Prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juht Alvar Ottokar ütles, et kevade saabudes pöörab politsei erilist tähelepanu just piirkiirusest kinnipidamisele.

«Eelmiste aastate kogemused on näidanud, et ilmade soojenemisega ja teeolude paranemisega suurenevad ka sõidukite kiirused. Niigi pingelises liikluses tekitavad kiiruseületajad ohtlikke olukordi ning võivad oma mõtlematu käitumisega enda ja teiste elu ohtu seada,» lausus Ottokar.

Tähelepanu alt ei jää aga välja ka teised liiklusohtlikud rikkumised ning teiste võimalike õigusrikkumiste ennetamine ning tõkestamine, teatas politsei pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles