Piltuudis: Kaljulaid andis NATO abipeasekretär Heinrich Braussile riikliku teenetemärgi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid andis Kadriorus NATO abipeasekretär Heinrich Braussile üle Maarjamaa Risti III klassi teenetemärgi.
President Kersti Kaljulaid andis Kadriorus NATO abipeasekretär Heinrich Braussile üle Maarjamaa Risti III klassi teenetemärgi. Foto: Raul Mee/Vabariigi Presidendi kantselei

President Kersti Kaljulaid andis täna Kadriorus NATO abipeasekretär Heinrich Braussile üle talle tänavu omistatud Maarjamaa Risti III klassi teenetemärgi.

NATO abipeasekretär kaitsepoliitika ja -planeerimise valdkonnas Heinrich Braussi teeneks on NATO kaitse- ja heidutushoiaku tugevdamise eestvedamine, sealhulgas NATO suurendatud sõjaline kohalolek Eestis ning teistes Balti riikides.

«Eesti riiklik teenetemärk tähistab tunnustust teie tööle Eesti riigi heaks,» ütles president Kersti Kaljulaid teenetemärki üle andes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles