Narkovedaja Pavel Korsunov mõisteti kuueks aastaks vangi

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanepivaik ehk hašiš.
Kanepivaik ehk hašiš. Foto: SCANPIX

Tartu maakohus mõistis kuueks aastaks vangi Pavel Korsunovi, keda süüdistatakse narkootilise aine suures koguses ebaseaduslikus käitlemises.

Korsunovi juhitud sõiduautosse spetsiaalselt ehitatud peidikust leiti kokku ligi 72 kilo hašišit, millest piisaks narkojoobe tekitamiseks pea 800 000 inimesele ja mille väärtus oli ligi 1,2 miljonit eurot, vahendas ERR. Korsunoviga koos kinni peetud ja temaga Tšehhis narkootikumi tuues kaasas käinud Natalja Vassiljeva mõisteti kohtus õigeks.

«Pavel Korsunov sai juhiseid Vene Föderatsiooni abonentnumbrilt ning see hašiš oli suure tõenäosusega mõeldud siiski Vene Föderatsiooni,» ütles riigiprokuratuuri abiprokurör Raigo Aas. Prokurör lisas, et peab tutvuma pika kohtuotsusega, mille järel võtab seisukoha, kas kaevab Natalja Vassiljeva suhtes langetatud õigeksmõistva kohtuotsuse edasi või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles