Tühermaalt leitud soomlaselt avastati mitu maohammustust ja 40 puuki (2)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puuk.
Puuk. Foto: Urmas Tartes / Õhtuleht

3. mail Kuressaarde tulnud ja kadunuks jäänud 68-aastane Risto, kes leiti neli päeva hiljem Marientali elamurajooni ja lennujaama vahel asuvalt maa-alalt väga raskes seisus, saab täna Kuressaare haiglast välja.

Teda haiglas külastanu teadis rääkida, et Ristol avastati kolm kuni viis maohammustust, tema keha oli mürki täis, samuti leiti mehe pealt 40 puuki. Maohammustused asusid nii lähestikku, et täpselt ei olnud hammustuste arvu võimalik kindlaks teha, kirjutab Meie Maa.

Täna sõidab mees bussiga kodumaale tagasi, kus jätkab haiglaravi, Ristole tuleb Tallinnasse vastu tema õde. Mehe tervis on tunduvalt parem, kuid hammustada saanud jalg on endiselt paistes.

Soomlase leidsid tühermaalt juhuslikult kohalikud elanikud Kalvi Trei ja Heigo Suuster. Leidmishetkel oli soomlase tervis halb – ta kontakteerus kehvasti, tõusta ei jaksanud ning tema jalg oli siniseks tõmbunud.

Siiani on ebaselge, kuidas Risto tühermaale üldse sattus. Mehe asjad on kadunud kui tina tuhka.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles