Õppusel viga saanud reservväelase seisund on raske (12)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadtorm 2017 kolonn Õrus.
Kevadtorm 2017 kolonn Õrus. Foto: Paul Poderat

Eile pärastlõunal sai raskelt viga õppekogunemisel osalenud reservväelane, kui tagurdanud veoauto talle otsa sõitis.

Täna kella 16.30 ajal ütles kaitseväe peastaabi pressiosakonna leitnant Aivo Vahemets Postimehele, et haiglaravil viibiva reservväelase seisund on endiselt raske, aga stabiilne.

Kaitseväelased andsid kannatanule eile kohapeal esmaabi ja kutsusid viga saanud sõdurile kiirabi, mis toimetas ta Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Kaitseväe peastaap teatas täna hommikul, et reservväelase tervislik seisund on stabiilne.

Õnnetus juhtus Männiku harjutusalal, kus oli parajasti käimas taktikaline harjutus. Rühm oli veoautodega rännakul ja jäi seisma imiteeritud miinivälja ees. Esimeses veoautos olnud meeskonnaülem tuli autost välja ning liikus sõiduki taha, et see alast välja juhatada.

Siis aga tekkis tulevahetus imiteeritud vastasega, meeskonnaülem varjus sõiduki taha ning samal ajal alustas autojuht tagurdamist, et tulekontaktist eemalduda. Tagurdades ei näinud autojuht, et tema sõiduki taha jäi kaasvõitleja ja sõitis talle otsa.

Viga saanud reservväelase lähedasi on juhtunust teavitatud.

Kommentaarid (12)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles