Kohtla-Järve firma lasi linnal elektriarve kinni maksta

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Firma ühendas oma elektrikaabli tänavavalgustussüsteemi külge.
Firma ühendas oma elektrikaabli tänavavalgustussüsteemi külge. Foto: Sille Annuk / Postimees

Kohtla-Järve tänavavalgustusega tegelev firma Empower avastas, et ühe pargis asuva elektrikilbiga on ühendatud mingi kaabel, mis viis Piraadilahe (Pirate Bay) meelelahutuskeskuse juurde.

Ebaseaduslik tänavavalgustuskilbiga liitumine avastati kohalikus rahvapargis esimest korda 9. mail, kirjutab Põhjarannik. Kohtla-Järve linnavalitsuse tehnilise dokumentatsiooni spetsialist Larissa Koivistoinen ütles, et kohe pärast ebaseadusliku kaabli avastamist lülitati  elektrikilp vooluvõrgust välja.

Ent 15. mail avastas firma Empower, et nimetatud kilp on jaotuskilbi kaudu taas vooluvõrku ühendatud.

Pargis peab OÜ Andfort  meelelahutuskeskust Pirate Bay (Piraadilaht) ja korraldab kogupereüritusi. Firma Andfort juhi Andrei Martšenko sõnul on tegu arusaamatusega, sest ta ütles linnavalitsusele suuliselt, et veab ise kaabli elektrikilbini.

«Ma arvasin, et meile saadetakse arve, kuid keegi ei saatnud midagi ning ühtäkki lülitati meil elekter välja,» rääkis ta.

Kohtla-Järve abilinnapead Deniss Veršininit omakorda üllatab firma Andfort seisukoht.

Pikemalt loe Põhjarannikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles