Kus leiutatakse telefon?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et värsked jääpurikad oleks kogu aeg võtta, leiutas doktor Ave jääpurikate kasvuhoone
Et värsked jääpurikad oleks kogu aeg võtta, leiutas doktor Ave jääpurikate kasvuhoone Foto: Lottemaa teemapark OÜ

Loomulikult leiutatakse telefon Eesti ja kogu Baltikumi suurimas teemapargis Lottemaal, kus saab õige pea näha palavalt armastatud tegelaskujusid tuttavatest raamatutest, joonisfilmidest ja muusikalidest. Start Leiutajateküla suvehooajaks antakse juba 10. juunil.

Heiki Ernitsa, Janno Põldma ja Andrus Kivirähki Lotte teemalistel raamatutel ja joonisfilmidel põhinev teemapark kutsub juba peatselt külalisi suvehooaega uudistama. Nagu ikka, ootavad ka sel aastal külalisi Janno Põldma sulest pärinevad uued näidendid, lisaks saab kaasa teha paljudes toredates tegevustes, mis varasematel hooaegadel puudusid. Uudistamegi lähemalt, mida uuel hooajal leiutama hakatakse, mida põnevat saab majades vihmase ilma korral teha ja kelle kodus saavad väikelaste vanemad oma kõige pisemaid toita.

Kuidas telefon leiutatakse?

Leiutajateküla laadaplatsi kõrval elab rebane Giovanni, kelle maja terrassil näeb lõbusaid näitemänge. Need on naljakad, õpetlikud ja nagu juba öeldud, spetsiaalselt uueks hooajaks kirjutatud. Sel suvel saavad külastajad näiteks teada, kuidas on võimalik leiutada kalkulaatorist, kastekannust ja aiavoolikust täiesti töötav telefon.

Leiutajateküla pealava, kus saab päeva jooksul kahel korral näha lustlikku etendust.
Leiutajateküla pealava, kus saab päeva jooksul kahel korral näha lustlikku etendust. Foto: Lottemaa teemapark OÜ

Ka kehva ilmaga on Lottemaal lõbus!

Lottemaa on igas mõttes muinasjutuline paik ja niivõrd fantastilist kohta ei mõjuta taevast langevad porgandid, krae vahele peitust mängima pugevad vihmapiisad  või mõne hambavalu käes vaevleva pahura välgu müristamised kohe teps mitte. Jäneste majas, mis on tuntud oma kummaliste vigurite ja illusioonidega, saab keldrist korstnani lustida. Siin kasvab rohkem porgandeid, kui üks silm võib tunnistada, siin on planetaarium mitmete universumi saladustega  ja salapärane pööning, kus kõrvu paitavad salapärased ja kummalised hääled. Lotte majas saab mängida igasuguseid mänge nagu laua-, tooli- ja laemänge ja lisaks veel kõike teisi mänge, mis ei pruugi kohe pähe tullagi. Bruno majas saab Bruno ema Paula abiga muusikat nii kuulata, kui ka ise teha. Lisaks on Bruno maja  teisel korrusel palju naljakaid muusikamasinaid, mis kõik ootavad avastamist ja katsetamist. Leiutajatekülas kehv ilm lustimist ei sega!

Oskari kuur
Oskari kuur Foto: Lottemaa teemapark OÜ

Mähkimislaud ja kööginurk – olemas!

Sel aastal toimetab sigade majas seaema Helmi noorem õde Salme. Salme puhub peale igale valutavale varbale ja rahustab mure korral nii suuremaid kui  väiksemaid külastajaid. Sigade majas saavad vanemad oma väikelaste eest hoolt kanda, siin on mähkimislaud ja kööginurgake, kus pisikest toita.

Sigade maja. Mõnus koht lapsevanematele, kus saab mugavalt väikelast toita ja mähkmeid vahetada.
Sigade maja. Mõnus koht lapsevanematele, kus saab mugavalt väikelast toita ja mähkmeid vahetada. Foto: Lottemaa teemapark OÜ

Soodne pilet eelmüügist

Lottemaale saab soetada pileteid ka eelmüügist ning need ei ole seotud kindla kuupäevaga. Park on avatud 10. juunist – 31. augustini iga päev 10-18. Nende kaheksa tunni sisse mahub seitse lõbusat etendust, mitmeid Lotte lugudest tuttavaid maju, rohkelt erinevaid atraktsioone ja leiutisi. Lisaks ootavad külastajaid mererand ja seiklusrajad. Kuni 1. juunini saab tavapileti eelmüügist vaid 15€ eest!

Uuri lisa kodulehelt ja teemapargi tegelaste toimetamistega saab end kursis hoida ka Lottemaa Facebookis. Kohtumiseni juba Lottemaal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles