Täna «Radaris»: Talviku ja Aasa duell, roolimobiilikud ja «Seltsimees laps»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Aas ja Artur Talvki linnahalli katusel
Taavi Aas ja Artur Talvki linnahalli katusel Foto: «Radar» / Kanal 2

Riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni juht, vabaerakondlane Artur Talvik korraldab homme Tallinna linnahalli katusel konverentsi, kus esineb Peeter Oja ja kus tegevlinnapea Taavi Aasa süüdistatakse korruptsiooni soosimises. Tänases saates näeb Talviku ja Aasa duelli.

«Radaril» avanes võimalus näha, kuidas Talvik ja Oja Tallinna korruptsioonikonverentsiks valmistusid ning milliste võrdlustega homme lagedale tullakse.

Siin on väike näide Oja esitatava sketši arutelust:

Oja: «Võiks soovitada põhimõtteliselt ka seda, et kui selline koosseis jätkub, siis ei peakski linnapead valima. Siis võiks sellise peapäti valida.»

Talvik: «Et mis me üldse jamame mingite kuradi valimistega. Mis me raiskame aega?»

Oja: «Jah, et pätid ise valivad. Ja siis on abipätid. Midagi muud ei olekski, nimi oleks lihtsalt konkreetne. Abipätt, kes vastutab prügiveo eest. Abipätt, kes vastutab hariduse eest.»

 Talviku sõnul on põhjus, miks korruptsioonikonverentsi korraldatakse, väga lihtne. «Maksumaksja raha läheb Tallinnas vasakule ära – vargus, eks ole,» ütleb Talvik.

Kuidas tegevlinnapea Taavi Aas saab hakkama Talviku süüdistustega, seda näeb juba täna õhtul, sest «Radar» kutsus mõlemad mehed Tallinna Linnahalli katusele duellile.

Taavi Aas ja Artur Talvki linnahalli katusel
Taavi Aas ja Artur Talvki linnahalli katusel Foto: «Radar» / Kanal 2

Lisaks võtab «Radar» fookusesse autoroolis mobiiltelefoniga rääkimise ja tuleval aastal linastuva Leelo Tungla mälestusteraamatu «Seltsimees laps» ainetel vändatud filmi, kus väikest Leelot mängib võrdse kohtlemise voliniku Liisa Pakosta tütar.

«Radar» on eetris suvisel ajal algusega kell 21 Kanal 2s. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles