Video: eluohtlik olukord Saue jaamas (8)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohtlik olukord eile Saue jaamas.
Ohtlik olukord eile Saue jaamas. Foto: Lugeja foto

Eile pärastlõunal võis Sauel näha ohtlikku olukorda, kus poisikesed panid rongi küljes rippudes oma elu kaalule. Elroni kinnitusel pole varem sellist olukorda esinenud.

«Tegu oli rongiga, mis väljus Sauelt kell 15.57 ja sõitis Tallinnasse,» rääkis Postimehele poisse filminud mees. Pealtnägija sõnul rääkisid poisid vene keeles ja neil oli mütsi küljes kaamera. Mehe sõnul ronisid poisid rongi küljes olevale kinnitusele Sauel. «Seisime seljaga perrooni poole ja kui rong tuli, keerasime ümber ja seal nad olid,» rääkis mees.

Elroni pressiesindaja Liina Halliku sõnul on firma juhtumist teadlik ning alustanud rikkujate väljaselgitamist. «Vaatame läbi välikaamerate videod, et oma elu ohtu seadnud noorukid tuvastada. Samuti esitame avalduse politseile,» rääkis Hallik. Selliseid vahejuhtumeid ei ole Elroni rongidega varem ette tulnud.

Elron paneb kõigile lastele ja nende vanematele südamele, et tegemist on täiesti lubamatu ja eluohtliku tegevusega. «Oleme antud juhtumi osas saatnud hoiatuse kõigile rongijuhtidele ja klienditeenindajatele. Oleme tänulikud kaasreisijate sekkumise ja meile edastatud info eest ohtliku tegevuse märkamisel,» ütles Hallik.

Lääne-Harju jaoskonna piirkonnavanem Mart Merikülli sõnul näeb ta säärast mõtlematut ja kaelamurdvat käitumist esimest korda. «Rongi kiirused küündivad Sauelt lahkudes 120 km/h-ni ja kui need noored haakeseadeldiselt kukuvad, siis lootus eluga pääseda praktiliselt puudub,» ütles Meriküll.

Ta rõhutas, et raudteel ja rongide läheduses on kõiksugu tembud ohtlikud ning viise, kuidas adrenaliinilaks kätte saada, on teisigi.

«Soovime rääkida noortega ja hoida ära sarnaseid mõtlematuid tegusid. Oleme tänulikud info eest, mis aitab nendeni jõuda,» ütles politseinik.

Infot saab edastada piirkonnapolitseinik Taavo Soodlale (612 4555, 612 4515 või taavo.soodla@politsei.ee, noorsoopolitseinik Mariliis Juusele (612 4516 või mariliis.juuse@politsei.ee) või Lääne-Harju politseijaoskonna korrapidajale (612 5710).

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles