Fotod ja video: Savisaar pidas sünnipäeva (2)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Edgar Savisaar saab täna 67-aastaseks ja selle tähtpäeva puhul kutsus ta end õnnitlema Ülemistes asuvasse Füsioart keskusesse.

Kohale tulid Savisaare lähemad toetajad, sealhulgas Tallinna linnapea kohuseid täitev Taavi Aas, kes kinkis ametist kõrvaldatud linnapeale portree ajast, mil Savisaar oli peaminister, samuti meenemündi.

Savisaare sünnipäeval oli kohal veel palju kirevaid tegelasi, nende seas 1990. aastatel Permi kuritegeliku grupeeringu liidriks nimetatud, hiljem aga maalikunstiga tegelema hakanud Nikolai Bleskov, Tallinna Ülikoolist sellest sügisest lahkuv Linnar Priimägi ja korruptsioonikuriteos kahtlustuse saanud endine Tallinna Televisiooni juht Toomas Lepp.

«Teretulnud on kõik need, kes tahavad meenutada, unistada, kallistada ja muud teha, mis seda aastat meelde tuletab,» kirjutas Savisaar laupäeval oma Facebooki kontol.

«Intervjuusid ei anta. Poliitikast räägitakse sedavõrd-kuivõrd. Käsitletakse tervishoiuprobleeme. Vaatame tulevikku,» andis Savisaar teada.

Savisaar on korruptsioonisüüdistuste tõttu kohtu all, kohus on määranud talle arstliku ekspertiisi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles