Unustamatu koolilõpp

Sisuturundus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rocca al Mare kaubanduskeskus

Suvi on ka aeg, mil paljud saavad uhked olla sellise suure saavutuse nagu kooli lõpetamise üle. Võid end kiita, et hoolimata kiirest elutempost on õppetöö edukalt selja taga ning lõputunnistus käes. Ja lõpuaktuse jaoks väärid sa kahtlemata ühte eriti stiilset komplekti!

Foto: Rocca al Mare kaubanduskeskus

ALDO Kott 44,95 € DEBENHAMS Kübar 79 € FINNMARI Lillepärg 12,90 € PRO OPTIKA Dolce&Gabbana päikeseprillid 452 € HOME&YOU Vaas 16,95 € PRISMA Roosid 4,79 €/10tk NS KING Prima dArte rihmikud 79,95 € GUESS Käekell 217 € HOME4YOU SHISHI dekoratiiv-liblikad 3,08 €

LENDLEV PIDULIKKUS

Pikkade kleitide trend jätkub ka sellel suvel, kuid jälgima peaks, et see oleks kandja kehale sobiva kujuga. Sihvakad neiud kannavad veatult välja ükskõik millise lõike, kuid puusakamate tüdrukute naiselikkust rõhutavad veidi taljesse joonistuva siluetiga kleidid.

Foto: Rocca al Mare kaubanduskeskus

IVO NIKKOLO Maxikleit 299,90 € ALDO Sandaalid 39,90 € BASTION Kaelaehe 29,90 € ALDO Peavõru 19,90 € I.L.U. Guerlain päikesepuuder 65,95 €

Vaata ka kuidas lemmikkleidi juures aksessuaaridega mängida.

Copy
Tagasi üles