Galerii: Kersti Kaljulaid istutas Saaremaal puu Presidendi alleele (1)

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

President Kersti Kaljulaid sõitis täna kahepäevasele visiidile Saaremaale, kus kohtub omavalitsusjuhtide, ettevõtjate ja vabakonna esindajatega ning külastab erinevaid ettevõtteid.

Riigipea alustas oma ringsõitu Muhumaalt, kus ta istutas puu Presidendi alleele ning külastab ettevõtteid Liiva keskuses.

Reede hommikul jätkab president Kaljulaid visiiti Saaremaal ettevõttes Baltic Workboats, seejärel külastab väikelaevaehituse kompetentsikeskust ja Saaremaa Piimatööstust. Riigipea istutab tamme Kuressaare lossipargis asuvasse riigipeade hiide ja kohtub seejärel Saare maakonna omavalitsusjuhtide ning Saaremaa ja Kuressaare noortekogu esindajatega.

Pärastlõunal külastab president Kaljulaid Kuressaare Perekodu ning kohtub Saaremaa Puuetega Inimeste Koja ja MTÜ Orissaare Tugikeskus esindajatega. Päeva lõpus külastab riigipea osaühingut Saaremaa Sepad ning Rautsi talu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles