140 g odratangu, purustatud variant on parem
1,6 l vett
1 tl meresoola, 1 tl mett
oliiviõli
meelepäraseid seemneid pealepuistamiseks
140 g odratangu, purustatud variant on parem
1,6 l vett
1 tl meresoola, 1 tl mett
oliiviõli
meelepäraseid seemneid pealepuistamiseks
Aseta kõik ained peale mee potti ning keeda, kuni odratangud on pehmed (u 1 tund). Sega vahetevahel, et puder põhja ei hakkaks. Püreesta pool pudrust saumikseriga, sega taas ülejäänuga ning keeda veel paar minutit. Sega juurde mesi ning kalla puder õlitatud küpsetusplaadile kuni 3 cm paksuse pätsina. Lase kraamil jahtuda ja hanguda. Lõika seejärel viiludeks, nirista üle oliiviõliga ning grilli ahjus või prae pannil oliiviõli sees mõlemalt poolt krõbedaks. Serveeri hummuse, supi või salatite juurde.