Välisministeeriumil pole infot Londonis kannatada saanud Eesti kodanike kohta (1)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terrorirünnak Londonis.
Terrorirünnak Londonis. Foto: Hannah McKay / Reuters / Scanpix

Välisministeeriumil pole infot Londoni rünnakutes kannatada saanud Eesti kodanike kohta.

Välisministeeriumi pressiesindaja ütles Postimehele, et pühapäeva hommiku seisuga ei ole ministeerium ega Eesti saatkond Londonis saanud infot kannatada saanud Eesti kodanike kohta.

Välisministeerium soovitab inimestel võtta ühendust oma Londonis viibivate lähedastega ja kontrollida, kas nendega on kõik korras. Juhul, kui lähedastega ei õnnestu ühendust saada, soovitab ministeerium helistada ööpäevaringsele valvetelefonile +372 53 01 9999.

Londonis viibivatel eestlastel soovitab välisministeerium vältida sündmuskohta ning jälgida kohalike ametivõimude korraldusi.

Suurbritannia pealinnas Londonis sõitis auto laupäeva hilisõhtul inimeste sekka. Lisaks toimus Borough turu juures pussitamine. Kahes terrorirünnakus suri kuus ja sai haavata vähemalt 48 inimest. Lisaks said surma kolm terroristi, kelle tapsid politseinikud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles