Uuel nädalal kerkib temperatuur üle 20 kraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vikerkaar Pärnu kohal.
Vikerkaar Pärnu kohal. Foto: Lugeja foto

Esmaspäevast neljapäevani püsib küll hoovihmavõimalus, kuid päevased maksimumtemperatuurid kerkivad paiguti üsna suviseks, ulatudes üle 20 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeval pilvisus tiheneb ning vihmasadu levib hommikuks üle Eesti. Paiguti võib tekkida udu. Tuul pöördub idakaarde kiirusega 2 kuni 8, rannikul kuni 11 meetrit sekundis. Sooja on 5 kuni 11 kraadi. Esmaspäeva ennelõunal on pilves ja vihmane ilm. Pärastlõunal Edela-Eestist alates sajud lakkavad ja pilvisus hõreneb. Tuul pöördub idakaarest järk-järgult edelasse 3 kuni 9 meetrit sekundis. Õhtu poole tugevneb tuul saartel puhanguti 13 meetrit sekundis. Sooja on 12 kuni 17 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab kohati hoovihma. Puhub edelatuul 3 kuni 9, öö hakul saartel puhanguti kuni 13 meetrit sekundis. Sooja on 6 kuni 11 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 3 kuni 9 meetrit sekundis, pärastlõunal pöördub tuul saartel lõunasse ja kagusse. Sooja on 17 kuni 21, rannikul kohati 15 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm, kuid hommikust alates pilvisus tiheneb ja saartel hakkab vihma sadama. Puhub ida- ja kagutuul 5 kuni 9 meetrit sekundis, mis tugevneb hommikuks saartel ja rannikul 7-12, puhanguti 15-18 meetrit sekundis. Sooja on 8 kuni 13 kraadi. Kolmapäeva päeval pilvisus tiheneb ja vihmasadu levib üle Mandri-Eesti kirdesse. Puhub ida- ja kagutuul 5 kuni 9 meetrit sekundis, saartel ja rannikul meetrit sekundis, puhanguti 15 kuni 18 meetrit sekundis. Õhtul pöördub tuul lõunakaarde ja nõrgeneb. Sooja on 19 kuni 23, saartel kohati 15 kraadi.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, ent hommikuks sadu lakkab. Mandril puhub valdavalt läänekaaretuul, saartel pöördub tuul lõunasse 4 kuni 10 meetrit sekundis. Sooja on 7 kuni 11 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt läänekaaretuul 3 kuni 9, Lääne-Eesti saartel edelatuul kuni 11 meetrit sekundis. Sooja on 15 kuni 19 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles