Ratas soovis Savisaare kohtuprotsessil osalejatele jõudu ja vastupidamist (3)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Jüri Ratas.
Edgar Savisaar ja Jüri Ratas. Foto: Tairo Lutter

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas ütles erakonna eelmise esimehe, linnapea ametist kõrvaldatud Edgar Savisaare kohtu alla andmist kommenteerides, et soovib kõigile kohtuvaidlustes osalejatele jõudu ja vastupidamist.

Ratas ütles pärast erakonna juhatuse koosolekut ajakirjanike küsimustele vastates, et Savisaar ei tööta juba ammu Tallinna linnapeana. «Soovime kõigile, kes kohtuvaidlustes on, jõudu ja vastupidamist,» ütles Ratas.

Küsimusele Savisaare võimalikust kandideerimisest kohalikel valimistel vastas ta, et ei ole Savisaarega seda viimasel ajal enam arutanud. «Need jutud olid eelmise aasta lõpus, selle aasta alguses ja ta ütles, et see on seotud tema väga isikliku küsimuse, tema tervisega,» lausus Ratas.

Harju maakohus andis Savisaare oma eilse määrusega kohtu alla, tuginedes kohtuekspertiisi instituudi ekspertiisiaktile, mille kohaselt lubab Savisaare terviseseisund tal kohtuistungitel osaleda ja süüdimõistmise korral ka karistust kanda.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles