Savisaar võib nädalavahetuseks haiglasse jääda (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savisaare kriminaalasja kolmas istungipäev jäi ära, kohus koguneb asja arutama uuesti augustis.
Savisaare kriminaalasja kolmas istungipäev jäi ära, kohus koguneb asja arutama uuesti augustis. Foto: Sander Ilvest

Kohtusaalist eile kiirabiga haiglasse viidud Keskerakonna endine esimees ja ametist tagandatud Tallinna linnapea Edgar Savisaar on jätkuvalt haiglas ning ilmselt jääb ta sinna ka nädalavahetuseks.

Seda kinnitas BNSile Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb. «Tema seisund on stabiilne, aga probleem on kõrges vererõhus ja talle tehakse neil päevil olukorra täpsustamiseks uuringud,» ütles Korb.

«Savisaare tervislik seisund eeldab praegu veidi pikemat haiglas viibimist,» ütles Savisaare raviarst, Jõgeva haigla peaarst Peep Põdder täna varem ERRile.

Põdderi sõnul ei saa ta delikaatseid terviseandmeid avaldada, kuid see, et Savisaar oli vaja haiglasse toimetada, oli selge juba enne kolmapäevast kohtuistungit.

Põdder rääkis, et Savisaar oli väga vastu haiglasse minemisele ega tahtnud kiirabi, vaid tahtis kindlasti kohtuistungile minna.

Raviarst märkis, et tuli eile kohtusse ise omal initsiatiivil, kuna oli ajakirjandusest lugenud, et EKEI ekspert Marika Väli soovitas ühe variandina, et raviarst osaleb istungil.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles