Lõuna prefektuuri raskete kuritegude talitust hakkab juhtima Kristjan Tommingas

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Alates 1. aprillist juhib Lõuna prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talituse tööd pikaajalise politsei töökogemusega Kristjan Tommingas.

Lõuna prefektuuri teatel on Tommingat silmapaistvate tööalaste saavutuste eest korduvalt ergutatud ning muu hulgas on teda autasustatud ka politseiasutuse teenetemärgi ja kriminaalpolitsei hoolsusmärgiga.

Lõuna prefektuuri kriminaalbüroo juhi Vallo Koppeli sõnul on Tommingas senise staaži, oskuste ja kogemuste läbi omandanud organiseeritud ja raskete kuritegude talituse juhile igati vajamineva pädevuse.

«Ühtlasi on Tommingas tõestanud end meeskonnatöö tegijana ja see on kahtlemata oluline omadus, kui korraldada tuleb sedavõrd tõsiseid ja raskeid kuritegusid uurivate kriminaalpolitseinike tööd,» lisas Koppel.

Tommingas alustas teenistust 1997. aastal Tallinnas kordnikuna. Aasta hiljem jätkas ta tööd politseikonstaabli ametikohal ning 1999. aastal asus tööle piirkondliku kriminaalpolitseinikuna tollases Harju prefektuuris.

Alates 2000. aastast kuni käesoleva aasta märtsikuu lõpuni oli Tommingas vanemerimenetleja Põhja prefektuuri narkokuritegude talituses, kus juhtis ka talituse Põhja piirkonna gruppi. Tommingas on lõpetanud sisekaitseakadeemia politsei erialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles