Saaremaale sõitjaid ootas sadamas kilomeetrine järjekord

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Suur Tõll Kuivastu sadamas. Pilt on illustratiivne.
Parvlaev Suur Tõll Kuivastu sadamas. Pilt on illustratiivne. Foto: Alar Truu

Saaremaale sõitajatest oli neljapäeva õhtul Virtsu sadamas moodustunud umbes ühe kilomeetri pikkune järjekord.

TS Sadamate kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro ütles Postimehele, et kella 19 paiku lookles Virtsu sadamas umbes kilomeetrine järjekord, hiljem ulatus see kaupluseni.

Pressiesindaja sõnul jäi Hiiumaa praamist maha umbes 300 liinimeetrit sõidukeid. 

Arro lisas, et nii Saaremaa kui Hiiumaa liinil sõidab kolm suurt alust.

Postimehe lugeja teatas Virtsust kohapealt, et järjekord ulatus tema laevale mineku ajal umbes 500 meetrini.

«Asi pole hull. Vaatan, et üks masin, mis oli suht viimane, tuleb praegu juba peale. Miski tunnike oodanud,» ütles lugeja.

Kella 20.30 paiku oli olukord Rohuküla sadamas rahulik. «Suurt järjekorda ei olnud, kõik autod olid sadamaalal,» ütles pühadeks koju sõitnud hiidlane.

Järjekord Rohuküla sadamas. Foto:
Järjekord Rohuküla sadamas. Foto: Foto: Postimehe lugeja

TS Laevad lisas jaanipühadeks kuus täiendavat reisi mandri ja suursaarte vahel, neist neli Virtsu–Kuivastu ja kaks mandri ja Hiiumaa liinile. Jaaniajal teenindavad reisijaid kõik kuus laeva. Virtsu–Kuivastu liinil teeb parvlaevade Piret ja Hiiumaa kõrval lisareise parvlaev Tõll ning Rohuküla–Heltermaa liinile lisandus Leigrile ja Tiiule parvlaev Regula.

Mullu samal ajal kella 19 paiku õhtul lookles Virtsu sadamas suisa mitme kilomeetri pikkune praamijärjekord. Rohuküla sadamas ulatus mööda maanteed looklevate sõidukite järjekord aga ligi kilomeetri pikkuseks. Ootejärjekord Hiiumaale pääsemiseks oli umbes viis tundi.

Hea Postimehe lugeja, kui kaua pidid sina praamijärjekorras ootama? Kirjuta meile online@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles