Nagu Hollywoodis: uus politseivideo Eesti päritolu narkoärika tabamisest Peterburis (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Teisipäeval vahistati Peterburis narkoärikate pika tagaajamise järel kolm isikut, nende seas Narvas sündinud Eesti kodanik, poksija Aleksei Filipjev.

Üks kinnipeetu oli endine politseiohvitser Aleksei Harlašin, kelle katse Land Cruiseril põgeneda on jäädvustatud politsei videole.

22. juuni õhtul andis Viiburi rajoonikohus nõusoleku kohaliku politseiülema endise asetäitja Aleksei Harlašini ja Eesti kodaniku Aleksei Filipjevi kinnipidamiseks, teatas portaal Fontanka.ru. Nad püüdsid politsei eest põgeneda autoga, millest pärast kinnipidamist leiti pakk, milles oli ligi üks kilo valget pulbrilist ainet.

Pärast kahe mehe tabamist peeti kinni ka keegi Vitali. Süüdistust pole neile veel esitatud.

29-aastane Eesti kodanik Filipjev sai 2013. aastal Venemaal elamisloa ning käis sageli Peterburis. Tal on sissekirjutus Peterburis Starorusskaja tänava ühes «kummikorteris», kuhu on sisse kirjutatud arvukalt üürnikke.

Filipjev nõudis kinnivõtmise järel eesti keele tõlki.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles