Seeder: Tsahkna ja Mihkelson pettusid enda tehtud valikutes (1)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helir-Valdor Seeder.
Helir-Valdor Seeder. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Helir Valdor Seeder ütles, et Margus Tsahkna ja Marko Mihkelsoni erakonnast lahkumise üks põhjus on pettumine omaenda juhtimise all tehtud otsustes.

«Inimesed on oma otsustes vabad ja vabatahtlikult teevad poliitikat. Kui neil ei ole piisavalt usku, et nad suudavad just selles erakonnas maksimaalselt ennast realiseerida, panustada, siis on õige ja aus nii nende suhtes kui ka erakonna suhtes, et nad sellest erakonnast lahkuvad. Kui nad on jõudnud sellisele arusaamisele, siis ma arvan, et see on õige otsus,» kommenteeris Seeder ERRi uudisteportaalile.

«Ju need valikud ja otsused, mida nad (Tsahkna ja Mihkelson) erakonna juhtidena tegid, ei viinud selliste tulemusteni ja eks ilmselt on pettumus neil endilgi, eelkõige võib-olla enda valikute osas,» ütles veel IRLi esimees, et oli ju Margus Tsahkna esimees ja Marko Mihkelson aseesimees, kui neid valikuid tehti.

IRLi eelmine esimees Margus Tsahkna ja endine aseesimees Marko Mihkelson teatasid täna, et lahkuvad IRList. Loe lisaks: Tsahkna ja Mihkelson lahkuvad IRList

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles