Bussijuht jättis tööriietes sõitja maha

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusmeestel võib tekkida raskusi koju saamisega, kui bussijuhi arvates on nende riided liiga määrdunud.
Ehitusmeestel võib tekkida raskusi koju saamisega, kui bussijuhi arvates on nende riided liiga määrdunud. Foto: Corbis / Scanpix

Üks Saaremaa bussijuht jättis paar päeva tagasi tööriietes reisija bussi võtmata, maavalitsuse kinnitusel käitus juht vastavalt majandusministeeriumi kehtestatud korrale.

Ühe teisipäeva hommikul Võhma bussis olnud mehe sõnul keeldus bussijuht peale võtmast tööriietes reisijat, pealtnägija kinnitusel ei olnud sõitasoovija riided aga sugugi mustad, kirjutab Oma Saar.

Pealtnägija sõnul on samal liinil olnud juhus, kus bussijuht keeldus bussi lubamast metsas seenel käinud vanamammit, kelle jalanõud olid porised.

Saare maavalitsuse teatel on sõitjate bussiliiniveo, bussijuhuveo, taksoveo ja pagasiveo üldeeskirja järgi sõitjal keelatud sõita ühissõidukis määrdunud riietes, suitsetada või häirida kaassõitjaid.

Ka ei tohi ühissõidukis sõita «joobeseisundis, kui sellega kaasneb ühissõidukijuhti või kaassõitjaid häiriv käitumine.»

GOBusi Saaremaa regiooni juht Nikolai Jakovets ütles, et bussides tuleb vahel harva selliseid juhuseid ette, sagedamini on probleeme alkoholi tarvitanud reisijatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles