Narva volikogu uus esimees ei kibele uuendusi käivitama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva kindlus.
Narva kindlus. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Narva linnavolikogu uus esimees Aleksandr Jefimov ei kavatse lähemal ajal volikogu tegevuses mingeid uuendusi algatada.

«Linnavolikogu töös ei ole midagi tarvis muuta, seal on kõik korraldatud ega nõua sekkumist,» ütles Jefimov neljapäeval usutluses BNSile, rõhutades, et ta ei pea õigeks tegutseda printsiibil «uus luud pühib paremini».

Vastates BNSi küsimusele, kui võimalikuks peab ta mulluse olukorra kordumist, kui Narva volikogu võttis vastu viis lisaeelarvet ja jõudnud ka selle aasta jaanuaris vastu võtta esimese lisaeelarve, ütles Jefimov, et see sõltub linnaeelarve täitumisest. «Praegu on raske öelda, kas tekib vajadus uute lisaeelarvete järele, kuid praegusel hetkel sellist vajadust ei ole, eelarvelaekumised on piisavad,» kinnitas ta.

Küsimusele, milliseid Narva linnaelu küsimused nõuavad volikogult kiiret lahendamist, tunnistas Jefimov, et tema isiklikult ei ole valmis sellele praegusel hetkel vastama. «Need on asjad, mida linnavolikogu arutab ja otsustab kollegiaalselt,» lisas vastne linnavolikogu esimees.

Narva linnavolikogu valis neljapäeval riigikokku läinud keskerakondlase Mihhail Stalnuhhini asemel oma uueks esimeheks Stalnuhhini parteikaaslase, volikogu saadiku Aleksandr Jefimovi.

Jefimovi kandidatuuri poolt hääletas 17 ja vastu üheksa volikogu liiget. Hääletusel osales 27 linnavolikogu liiget 31st.

Venemaal sündinud Jefimov on ametilt jurist ning vabariigi valimiskomisjonile esitatud andmete kohaselt lõpetas ta Petroskoi riikliku ülikooli. Oma töökohaks on Jefimov märkinud füüsilisest isikust ettevõtja. Jefimov on ASi Narva Vesi nõukogu esimees. Alates 2002. aastast on ta olnud Narva linnavolikogu liige. Keskerakonda kuulub Jefimov alates 2000. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles