Pihkva diviisi tarale rahusõnumeid kirjutanud treener põgenes Eestisse

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Petrovi ja tema kasvandike rahusõnumid ja joonistused Pihkva dessantdiviisi piirdeaial.
Mihhail Petrovi ja tema kasvandike rahusõnumid ja joonistused Pihkva dessantdiviisi piirdeaial. Foto: Ekraanitõmmis veebilehelt http://gubernia.pskovregion.org

Venemaa sportlike võitluskunstide treener Mihhail Petrov palus Eestis poliitilist varjupaika, teatas raadiojaam Ehho Moskvõ Pihkva kohalikule meediale viidates.

Mõnedel andmetel hakkas Petrovi vastu huvi tundma Venemaa Föderaalse Julgeolekuteenistuse (FSB) konstitutsioonilise korra kaitse osakond. Ta olevat koos oma kasvandikega Pihkvas asuva 76. õhudessantdiviisi väeosa piirdeaia kriitidega täis kritseldanud, kutsudes üles Ukrainaga rahu sõlmima. Kahe päeva pärast olid üleskutsed piirdeaialt eemaldatud, vahendas rus.postimees.ee.

Petrov võttis samuti osa 12. juunil toimunud korrputsioonivastasest meeleavaldusest.

Väljaanne Novaja Gazeta-Baltija kirjutab, et Mihhail Petrov on Pihkvas tuntud sportlike kahevõitluste treener. Pärast konflikti Pihkva oblasti administratsiooniga, hakkas ta aktiivselt ühiskondlike küsimuste ja poliitikaga tegelema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles