Kuressaare uus meer lubab hakata palku tõstma

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare
Kuressaare Foto: Repro

Kuressaare linnavolikogu valis eile ühehäälselt Kuressaare uueks linnapeaks Mati Mäetalu, kes lubas oma kõnes muuhulgas võtta eesmärgiks ka selle, et linnavalitsuse ja linna allasutuste töötajate juba kaks aastat tagasi vähendatud palk hakkaks taas tõusma.

Kuressaare uus meer ütles, et selle ühe prioriteedi võtmisega seab ta teadlikult surve alla nii ennast kui ka volikogu, kirjutas Saarte Hääl.

Mäetalu märkis, et vahepeal on tulnud euro ja elukallidus on kindlasti tõusnud, kuid käid tuleb siiski kavva võtta, sest muidu võivad nii mitmedki linnale vajalikud spetsialistid hakata vaagima võimalikku ametist lahkumist.

Linnapea rõhutas, et kindlasti ei käi jutt ainult linnavalitsuse aparaadist, vaid kogu linnavalitsuse struktuurist, mis hõlmab 23 allasutust.

Mäetalu sõnul on Kuressaare üsnagi kindlal kursil ning see kurss oluliselt ei muutu - jätkub säästlik ja tasakaalukas areng linnakodanike huvides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles