Inetusi rääkinud Ratase nõunik palus vabandust (6)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alina Tubli.
Alina Tubli. Foto: Eero Vabamägi

Peaminister Jüri Ratase nõunik, kelle inetu sõnakasutuse sotsiaalvõrgustikus meedia avalikuks tõi, on vabandust palunud ja juhtunust õppinud, ütles peaministri büroo juhataja.

«Oleme Alina Tubliga antud teemal vestelnud ning ta on juhtunust selgelt õppinud. Samuti on ta erakonnakaaslaste ja avalikkuse ees vabandanud,» ütles peaministri büroo juht Tanel Kiik.

Tuleta meelde: Klandorf: labaselt esinenud kesknoori võiks manitseda nende ülemused

Portaal Delfi avaldas teisipäeva õhtul väljavõtteid Keskerakonna noortekogu juhatuse liikmete kinnisest vestlusest, kus noortekogu juht ja peaminister Ratase nõunik Alina Tubli avaldas oma erakonnakaaslaste suhtes sõimu ja ähvardusi, samasugust keelepruuki kasutasid ka mõned teised noortekogu liikmed.

«Tegemist on kahtlemata väga kahetsusväärse juhtumiga. Seda nii antud sotsiaalmeedia vestluse sisu kui ka kolmandate isikute poolt eravestluse avaldamise osas,» märkis Kiik.

Keskerakonna aukohtu esimees Kalle Klandorf ütles kolmapäeval, et taunib erakonna noortekogu liikmete vägivaldset sõnakasutust, kuid leidis, et lisaks aukohtule saaks noori korrale kutsuda ka piirkondade juhatused või nende otsesed ülemused.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles