USA asepresident kohtub Tallinnas Baltimaade liidritega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA asepresident Mike Pence.
USA asepresident Mike Pence. Foto: Joshua Gunter/AP/Scanpix

USA asepresident Mike Pence külastab 30. juulist 2. augustini Eestit, Gruusiat ja Montenegrot ning kohtub Tallinnas Eesti peaministri ja Baltimaade presidentidega, teatas Valge Maja neljapäeval.

Pence kohtub Eestis peaminister Jüri Ratase ja teiste Eesti ametnikega, kellega arutatakse kahepoolseid suhteid. Lisaks kohtub asepresident Tallinnas ka Eesti presidendi Kersti Kaljulaidi, Läti presidendi Raimonds Vējonise ja Leedu presidendi Dalia Grybauskaitėga, öeldakse Valge Maja teates.

Gruusias kohtub Pence president Giorgi Margvelašvili ja peaminister Giorgi Kvirikašviliga ning külastab riigis õppusel Noble Partner osalevaid USA ja Gruusia sõdureid.

Montenegros võõrustab Pence'i president Filip Vujanović ja peaminister Duško Marković. Pence kohtub ka Aadria harta tippkohtumisel Lääne-Balkani riikide liidritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles