Posti teel uimasteid tellinud mees sai karistada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Posti teel uimasteid tellinud mees sai karistada.
Posti teel uimasteid tellinud mees sai karistada. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tartu maakohus mõistis esmaspäeval tingimisi vangistuse mehele, kes süüdistuse järgi tellis korduvalt posti teel endale uimasteid.

Süüdistuse kohaselt tellis 20-aastane Leon eeluurimisel täpselt tuvastamata ajal, kuid enne 2017. aasta veebruari korduvalt internetikeskkonna vahendusel AS-i Eesti Post teenust kasutades suures koguses hašišit ja marihuaanat. Kui korrakaitsjad noormehe illegaalsele tegevusele jälile said ja tema Tartu kodus läbiotsimise korraldasid, leidsid nad kasvamas ka ühe kanepitaime.

Nii saigi Leon süüdistuse suure koguse narkootilise aine ebaseaduslikus käitlemises ja kanepi ebaseaduslikus kasvatamises, milles Tartu maakohus ta esmaspäeval ka süüdi mõistis. Varem kriminaal- ja väärteokorras karistamata mehele mõisteti kolmeaastane tingimisi vangistus kolme aasta ja kuue kuu pikkuse katseajaga. Menetluskuludena tuleb Leonil tasuda 1000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles