Estonian Airi lennuki remont häirib tänast lennugraafikut (3)

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lendamine võib muutuda mugavamaks.
Lendamine võib muutuda mugavamaks. Foto: Raigo Pajula.

Seoses eelmisel nädalal linnuparvega kokku põrganud lennuki remondiga esineb muudatusi tänases lennugraafikus, mitu lendu on tühistatud, reisijad toimetatakse sihtkohta teiste lendudega.

Lend liinil Tallinn-Hamburg-Tallinn on tühistatud. Reisijad toimetatakse sihtkohta teiste lendudega, vahendas ettevõtte pressiteade.

Lend liinil Tallinn-Stockholm-Tallinn on tühistatud. Reisijad toimetatakse sihtkohta lennuga Tallinn-Stockholm-Oslo-Stockholm-Tallinn.

See lend väljub Tallinnast vastavalt kehtivale lennuplaanile kell 19.00 ning maandub Stockholmis kell 19.00 kohaliku aja järgi. Oslosse saabub lennuk kell 20.25 kohaliku aja järgi. Lend väljub Oslost kell 21.00 kohaliku aja järgi ning Stockholmist Tallinna suunas kell 22.35 kohaliku aja järgi. Lend jõuab Tallinnasse kell 00.35.

Lend liinil Tallinn-Barcelona-Tallinn hilineb 3 tundi ja 20 minutit, lend liinil Tallinn-London-Tallinn hilineb 1 tund ja 55 minutit ja lend liinil Tallinn-Brüssel-Tallinn hilineb 45 minutit.

Estonian Air palub jälgida operatiivset infot tänase lennuplaani kohta. Lisainformatsiooni saab Estonian Airi kõnekeskusest telefonil 6 401 160 ja koduleheküljelt www.estonian-air.ee.

Estonian Air palub vabandust reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles