Bekaa orus sai surma eestlaste rööviga seostatud mees

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majdel Aanjari linn, kus tulevahetuses said surma nii Liibanoni sõdur kui ka eestlastest ratturite röövigas seostatud Darwish Khanjar.
Majdel Aanjari linn, kus tulevahetuses said surma nii Liibanoni sõdur kui ka eestlastest ratturite röövigas seostatud Darwish Khanjar. Foto: Raigo Pajula

Liibanonis Bekaa orus sai tulevahetuses sisejulgeolekujõududega (ISF) surma mees, keda seostati seitsme eestlasest rattaturistide rööviga.

Portaali Lebanon Files teatel leidis tulevahetus Majdel Aanjari linnas aset eile õhtul ning selle käigus said surma nii ISFi sõdur Rashed Sabri kui ka tagaotsitavaks kuulutatud Darwish Khanjar.

Liibanoni meedia andmetel avasid kurjategijad tule ISFi patrulli pihta, misjärel avasid sõdurid vastutule. Tulevahetuses raskesti viga saanud Khanjar viidi haiglasse, kuid arstidel ei õnnestunud tema elu päästa. Kuulihaavadega toimetati haiglasse veel üks kurjategija, kuid tema elu pole ohus, kirjutas Naharnet.

Kuigi Liibanoni meedia andmetel seostati Khanjari 23. märtsi õhtul Zahle linna lähedal kadunuks jäänud seitsme eesti jalgratturi röövimises ning teda peeti eestlased pantvangi võtnud grupeeringu ninameheks, kinnitasid julgeolekujõud, et Khanjar polnud inimrööviga seotud.

Küll aga panid võimud Khanjarile süüks ühe sõjaväeluure majori Abdo Jasseri ja veel ühe sõduri tapmist mullu Majdel Anjaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles