Ivanov: Urmas Oti surm oli topeltšokk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Urmas Oti saatest «Happy hour».
Kaader Urmas Oti saatest «Happy hour». Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Venekeelse «Aktuaalse kaamera» kunagise eestvedaja Pavel Ivanovi sõnul mõjus Urmas Oti surm talle kahekordse löögina, sest lahkus andekas telemees ning hea tuttav.


«Urmas Oti surm oli mulle kahekordne šokk, sest esiteks lahkus geniaalne ajakirjanik ja teiseks suri mu hea tuttav, keda ma ei näe enam kunagi kauplustes, kus me varem tihti juhuslikult kohtusime ja jõudsime arutada mõne minuti jagu hetkeolukorda,» rääkis Ivanov venekeelsele Postimees.ee'le.

Praegu ajalehte MK-Estonija juhtiva Ivanovi sõnul aitas Urmas Ott tal ajakirjanikuna areneda.

«Üks peamistest õpetustest, mida ta (Urmas Ott - toim) mulle andis, oli järgmine - intervjuus ei ole kohatuid küsimusi, aga saavad olla kohatud vastused.»

Ivanovile jäi Urmas Ott meelde ja sümpatiseeris ka ebatavalise käitumise poolest.

«Ta oli inimene, kellel oli kõigi küsimuste puhul oma seisukoht, mida ta ei kartnud välja öelda. Ta ei värisenud iial kellegi ees.»

Ta kiitis ka Urmas Oti huumoritunnetust. «Kusjuures see ei kahvatunud ka siis, kui Urmas oli juba raskelt haige. Ta säilitas huumorimeele viimse lõpuni,» rääkis Ivanov.

«Kui me veel hiljaaegu temaga kohtusime, siis tavaliste viisakuste - kuidas läheb, kuidas elu on - asemel muutis ta meie vestluse mingiks ühiskondlik-poliitiliseks satiirietenduseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles