Majapõlengule tõtanud päästjad sõitsid kraavi

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alles hiljuti saadud uus Lihula komando päästeauto, mis esiti komandohoonesse ei mahtunud.
Alles hiljuti saadud uus Lihula komando päästeauto, mis esiti komandohoonesse ei mahtunud. Foto: Urmas Lauri / Lääne Elu

Läänemaal Hanila vallas sõitis eile kraavi elumaja põlengut kustutama tõtanud päästeauto. Inimesed pääsesid vigastusteta.

Eile kell 16.46 sai häirekeskus teate tulekahjust Hanila vallas Mõisakülas, teatas Lääne päästekeskus. Abikutsuja sõnul olid tossu täis elumajast inimesed välja pääsenud, kuid hoonesse oli jäänud ilmselt koer.

Esimesena jõudsid sündmuskohale Kõmsi ja Vatla vabatahtlikud päästjad, kes tegid kindlaks, et põleng majas sees ei ole suur. Suitsusukeldumisvarustusega päästjad sisenesid majja ning kustutasid esimeselt korruselt leitud tulekolde. Majast leiti ka hukkunud koer.

Tulekahju kustutati kell 18.34. Kaks tuba said tule-, suitsu- ning veekahjustusi, ülejäänud elamine suitsukahjustusi.

Teel sündmuskohale sõitis aga kruusateelt kraavi Lihula päästekomando põhiauto. Keegi õnnetuses viga ei saanud. Päästjad transporditi sündmuskohale teiste sõidukitega ning nad osalesid kustutustöödel.

Lihula päästekomando ilma põhiautot ei jäänud, piirkonda saadeti turvalisust tagama reservauto Pärnumaalt. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles