Politsei otsib 59-aastast Vjatšeslavi

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PPA

​Jõhvi politsei palub kaasabi selgitamaks välja 59-aastase Vjatšeslavi asukohta, kes lahkus 25. juulil Mäetaguse vallas asuvast hooldekodust ja pole senini naasnud.

Vjatšeslav lahkus hooldekodust eile kella 14 paiku, teatas Ida prefektuur. Mees on pärit Tallinnast ning politseil on alust arvata, et ta võis võtta suuna pealinna. Politsei otsis meest hooldekodu lähiümbrusest ning maanteelt, kuid kahjuks ei ole otsingud tulemust toonud. Tema isikukirjeldus on edastatud politseipatrullidele nii Ida prefektuuris kui ka Põhja prefektuuris.

Vjatšeslavil on kaasas mobiiltelefon, kuid see on välja lülitatud ning seetõttu ei ole võimalik temaga ühendust saada ega tema asukohta positsioneerida. Politseile teadaolevalt ei pruugi mees oma tervisliku seisundi tõttu ümbrust adekvaatselt tajuda.

Lahkudes kandis mees peas musta nokamütsi, seljas sinist Puma spordijakki ja jalas olid tal hallid dressipüksid. Vjatšeslav kannab prille ning tal võivad peas olla ka valged kõrvaklapid. Umbes 170 cm pikk Vjatšeslav on keskmise kehaehituse ja hallide lühikeste juustega.

Kõigil, kellel on informatsiooni, mis võib kaasa aidata Vjatšeslavi leidmisele, palub politsei sellest teada anda lühinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles