Avarii teinud parvlaev Tiiu sõidud on selleks suveks sõidetud (13)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohuküla-Heltermaa liinil sõitev parvlaev Tiiu läheb avarii tõttu remonti.
Rohuküla-Heltermaa liinil sõitev parvlaev Tiiu läheb avarii tõttu remonti. Foto: Alar Truu/ Õhtuleht

Merepõhja riivanud parvlaev Tiiu jääb Hiiumaa liinilt eemale kuni pooleteiseks kuuks ja seda liini teenindavad parvlaevad Leiger ja Hiiumaa.

Parvlaev Tiiu on reedel juhtunud avarii tõttu liinilt eemal kuni poolteist kuud, teatas TS Laevade pressiesinda Sirle Arro. Selle aja jooksul tehakse Tiiule dokis täielik ülevaatus, selgitatakse välja vigastuste ulatus ja alus remonditakse. 

Parvlaev Hiiumaa jääb Rohuküla-Heltermaa liinile kuni Tiiu naasmiseni, lisas Arro.

Parvlaev Hiiumaa väljub esimesele reisile Rohukülast teisipäeval kell 13. «Kuna eesolev nädalavahetus on üks populaarseimaid nädalavahetusi Hiiumaa külastamiseks, mil saarele on oodata ohtralt külalisi, siis teenindavad Rohuküla- Heltermaa liini kokku kolm laeva,» sõnas ta. «Neljapäeval, reedel ja pühapäeval teeb Leigeri ja Hiiumaa kõrval lisareise ka parvlaev Regula.» 

Virtsu-Kuivastu liini teenindavad parvlaevad Tõll ja Piret. Järgmine nädalavahetus on jällegi populaarne Saaremaa ja Muhumaa külastamiseks ja seetõttu on reedel ja pühapäeval lisatud graafikusse ka kolmanda laeva reisid. Kolmanda laevana teenindab Tõllu ja Pireti kõrval liini parvlaev Regula.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles