Soome politsei uurib Eesti autode lõhkumist ja määrimist

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvatav süüdlane
Arvatav süüdlane Foto: Facebook

Soome politsei algatas uurimise, et selgitada välja, millistel asjaoludel vandaalitseti juuli lõpus kahel korral Vantaas Eesti numbrimärkidega autode kallal.

Ida-Uusimaa politsei sai avalduse kahe juhtumi kohta, kui tundmatu mees vandaalitses Vantaas Hämeenkyläntiel maja ette pargitud Eesti numbrimärkidega autode kallal.

Politseikomissar Juha Springare ütles Ilta-Sanomatele, et praegu ei ole autode kallal vandaalitsemise motiivid teada. Politsei uurib, kas huligaani ja autode omanike vahel on mingi seos.

Autosid lõhkunud ja määrinud mees jäi ka turvakaamera videole.

Nädalavahetusel kirjeldas juhtunut sotsiaalmeedias Soomes Vantaas elav naine, kelle auto langes vandaali ohvriks.

«Ringi liigub tüüp, kes lõhub eesti registrimärgiga autosid – veab kriime, lõhub rehve ja klaase, sülitab ja määrib sitaga. Meie autol lõhuti pühapäeval tagaklaas ja veeti kriim ümber auto. Jätsime kaamera ööpäevaringselt filmima ning teisipäeval jäi juba tatistamisega peale, keset päeva,» seisab postituses.

Naine kirjeldas, kuidas ta vahetas peibutiseks sõbraga autod ning ootas edasi, et ka suuremat rikkumist videosse saada.

«Täna päeval see siis juhtuski. Tüüp tuli nahaalselt, tõmbas sitaga kõik käepidemed ning vedas küljele sügava kriimu. Lõhutud on peale nende autode veel vähemalt kahe pere autosid,» kirjutas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles