Foto: Helsingist Tallinna sõitnud Viking Line'i laev hilines mitu tundi

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Helsingi-Tallinn liinil sõitva Viking Line'i reisilaeva väljumine hilines õhtul tehniliste probleemide tõttu ligi kaks tundi. 

Viking Line'i laev FSTR pidi Helsingist väljuma kell 18.00, kuid reisijad said pardale alles kella 19.45 paiku. Tallinnasse jõudis laev kell 21.45.

Laeval viibinud reisija sõnul korrati kõlaritest, et tegu on tehnilise rikkega. Reisija sõnul oli laevameeskond segaduses ja räägiti isegi, et laev ei väljugi.

Ka laevafirma kodulehel on kirjas, et laev startis Helsingist tunduvalt hiljem tehnilistel põhjustel. Seetõttu hilineb ka reis tagasi Tallinnast Helsingisse, sest sel liinil sõidab sama laev. Laev peaks Helsingisse jõudma veidi enne südaööd, kella 23.45 ajal.

Kuna osa inimestest pidi Tallinnast edasi sõitma, tekkis neil suure hilinemise tõttu probleeme uue transpordi leidmisel. Kui lennureisi hilinemise puhul jagab personal vett, siis Viking Line'il tuli veepudeli eest välja käia 2.50, oli reisija pahane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles