Kuurortlinn teeb valimiste eel suurejoonelise peo

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva-Jõesuu on ennekõike tuntud oma kauni ranna poolest.
Narva-Jõesuu on ennekõike tuntud oma kauni ranna poolest. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Kuigi Narva-Jõesuul pole tänavu ümmargust tähtpäeva, otsustasid linnavõimud kaks kuud enne kohalikke valimisi tähistada linnapäevi varasemast suurejoonelisemalt ja kulutada selleks rohkem maksumaksjate raha.

Narva-Jõesuu tähistab järgmisel laupäeval, 12. augustil linna staatuse saamise 24. aastapäeva, kirjutab Põhjarannik. Linnavalitsuse kultuurispetsialist Elvira Aljošina ütles, et tema mälu järgi on tulemas linnapäeva kõige võimsam kontsert läbi aegade, kus osaleb Venemaa menukas sündipopi ansambel Russki Razmer.

Eelmisel kolmapäeval otsustas Narva-Jõesuu linnavalitsus eraldada reservfondist osaühingule BGMD 5400 eurot selle bändi kontserdi korraldamiseks.

Narva-Jõesuu valijate lemmik, volikogu liige Tatjana Pagajeva tunnistas, et 5400 euro täiendav eraldamine linnavalitsuse poolt ühele kontserdile pani ta nördima. Ta meenutas, et kui eelmisel aastal koondas linnavalitsus kaks kultuuritöötajat, siis põhjendati seda kulutuste optimeerimisega. «Eelarve koostamisel suunati nende inimeste palgarahast vabanenud 11 000 eurot just kultuuriürituste korraldamiseks. Ja nüüd eraldatakse veel 5400 eurot! See on minu meelest nonsenss, seda enam, et meil ei ole sel aastal mingit linna juubelit,» oli Pagajeva pahane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles