Lotman: rohelisi pankrot ei ähvarda

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Lotman
Aleksei Lotman Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Erakond Eestimaa Rohelised analüüsis täna valimiskampaania tulemusi, kuid partei eestkõneleja Aleksei Lotmani kinnitusel ei maksa erakonna pankrotti karta.

Aleksei Lotman ütles «Aktuaalsele kaamerale», et riigikogu valimistest jäänud võlgade likvideerimisega tegeletakse, valimistulemuste eest võtab Lotman aga enda sõnul poliitilise vastutuse: ta ei jätka oma ametikohal pärast mais toimuvat üldkogu ning taandub erakonna lihtliikmeks, vahendas ERR Uudised.

Põrumist riigikogu valimistel põhjendas Lotman sellega, et ei suudetud valija jaoks piisavalt eristuda, samuti puudus raha korraliku kampaania korraldamiseks.

Rahanappus kimbutab erakonda ka pärast valimisi ja tänane kohtumine partei peakontoris toimus tänu kiiretele annetustele, muidu oleks elektrivõla tõttu pidanud istuma pimedas ja külmas. Konkreetsetest võlasummadest ei osanud ta rääkida, kinnitades vaid, et pankrot erakonda ei ähvarda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles