Mubarak taastub haiglas

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egiptuse endine president Hosni Mubarak
Egiptuse endine president Hosni Mubarak Foto: SCANPIX

Sel teisipäeval terviseprobleemide tõttu haiglasse viidud Egiptuse endise presidendi Hosni Mubaraki tervislik seisund on paranemas.

Kohalik uudisteagentuur MENA viitas anonüümseks jääda soovinud haiglaallikale, kelle kinnitusel on 82-aastase ekspresidendi seisund stabiilne, vahendas uudistevõrk AFP.

Egiptuse meedia teatel sai Mubarak teisipäeval toimunud ülekuulamise ajal südamerabanduse. Haigla allikas seda aga ei kinnitanud, öeldes, et Mubaraki tabas järsk vererõhu langus. Tema sõnul näitavad viimased südame ultraheliuuringud, et endine riigipea on aga kosumas ning tema südame töö taastumas.

Prokuratuur andis kolmapäeval käsu 11. veebruaril võimult lahkunud Mubarak 15 päevaks kinni pidada, et uurida tema rolli 25. jaanuaril riigis puhkenud ja vähemalt 800 inimelu nõudnud rahvaülestõusu vägivaldses mahasurumises. Ka tuleb tal anda aru korruptsioonisüüdistuste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles