100 g jahu
100 g kartulitärklist
200 g tükeldatud võid
100 g jahvatatud mandleid või mandlilaaste
näpuotsatäis soola
200 g tuhksuhkrut
100 g jahu
100 g kartulitärklist
200 g tükeldatud võid
100 g jahvatatud mandleid või mandlilaaste
näpuotsatäis soola
200 g tuhksuhkrut
Sega jahvatatud mandlid tärklisega, jahu soolaga. Sega jahud ja tükeldatud või tainaks, vormi see palliks ning mähi toidukilesse. Aseta tainapall vähemalt 30 minutiks külmikusse. Rulli tainas kahe küpsetuspaberi lehe vahel u 7 mm paksuseks, võta vormiga ümmargused küpsised, lõika viinapitsi servaga keskele auguke ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta eelkuumutatud 160kraadises ahjus, kuni küpsised on kollakas-kuldsed. Keskelt välja lõigatud ümmargused ringid küpseta eraldi. Sõelu pool suhkrust laiale kandikule ja tõsta kuumad küpsised suhkru sisse, sõelu ülejäänud küpsiste peale.