TS laevad arutab viienda laeva ostmist sügisel

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Tiiu.
Parvlaev Tiiu. Foto: Alar Truu / Õhtuleht

Kui lõpeb suvine kõrghooaeg mandri ja suursaarte vahelisel laevaliiklusel, analüüsivad Tallinna Sadam ja tema tütarfirma TS Laevad reisijate statistikat ja otsustab selle põhjal vajaduse viienda laeva ostmise järele, kirjutab ERR Uudised.

TS Laevadele kuulub praegu neli uut parvlaeva: Tõll, Piret, Leiger ja Tiiu; lisaks kehtib ettevõttel parvlaev Hiiumaa prahtimisleping 1. oktoobrini ning asenduslaevana saab vajadusel kasutada veel Regulat.

Ehkki Tallinna Sadama juhatuse esimehe Valdo Kalmu sõnul on TS Laevad saanud seni kenasti hakkama, on viienda laeva ostmine jätkuvalt aktuaalne, seda enam et kui neljast laevast ühel toimub rike, siis Tallinna Sadam peab tagama varulaeva olemasolu 24 tunni jooksul. 

«Oleme kokku leppinud, et kui meil on suvestatistika käes ja hooaeg lõpeb, siis me istume rahulikult maha ja arutame seda,» rääkis Kalm ERRile. Vastavasisuline analüüs peaks valmima septembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles