Lugejad tahavad Ilvese kõrval presidendiks enim Jõksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Jõks.
Allar Jõks. Foto: Toomas Huik.

Postimees.ee lugejad pakkusid presidendikandidaatide nimetamise üleskutse kommentaariumis president Toomas Hendrik Ilvese nime kõrval enim võimaliku presidendikandidaadina välja endise õiguskantsleri Allar Jõksi nime.

Enam kui kakskümmend korda pakuti välja veel europarlamendi saadiku Tunne Kelami nimi, kes on varemgi presidendiks kandideerinud.

Enam kui kümme korda pakuti välja enam kui 100 000 häälega europarlamenti valitud Indrek Tarandit, Euroopa Komisjoni transpordivolinik Siim Kallast, riigikogu esimeest Ene Ergmat ja varemgi presidendiks kandideerinud Peeter Tulvistet.

Tegevpoliitikutest pakuti välja Edgar Savisaart, Mart Laari, Sven Mikserit, Jaak Aaviksood, Andres Herkelit, Andrus Ansipit, Laine Randjärve, Juhan Partsi, Siiri Oviiri, Tõnis Lukast, Ivari Padarit, Peeter Kreitzbergi, Urmas Paeti ja mitmeid teisi.

Kultuuritegelastest leidsid mainimist Neeme Järvi, Aarne Üksküla, Anu Lamp, Jaan Tätte ja teised.

Huvitavamatest nimedest pakuti veel välja Eerik-Niiles Krossi, Raul Rebast, Mihkel Mutti, Ülle Madiset, Leo Kunnast, Indrek Tederit, Rein Rauda, Mart Helmet, Einar Laignat, Julia Laffranque’i, Andrus Veerpalut ja teisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles