Tööinspektsioon kolib Mustamäele

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööinspektsioon.
Tööinspektsioon. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tööinspektsiooni ja töövaidluskomisjonide Tallinna kontorid alustavad septembrist tööd ühisel aadressil Mäealuse 2/2 teaduspargi Tehnopol territooriumil.

Kolimise tõttu ei toimu alates tänasest kuni kuu lõpuni juristi vastuvõttu Tallinnas. Juristi infotelefonil kolimisega seoses katkestusi ei tule ning nõu saab küsida telefonil 640 6000 igal tööpäeval kella 9–16.30. Samuti võib saata küsimuse e-kirja teel aadressile jurist@ti.ee, teatas tööinspektsioon.

Tallinna töövaidluskomisjon ei võta alates 28. augustist kuni augusti lõpuni Endla kontoris vastu avaldusi. Avaldused saab sel ajal jätta postkasti aadressil Endla 10A. Dokumente on võimalik saata ka e-kirjaga.

Uuel aadressil toimub nõustamisjuristi esimene vastuvõtt ning ka töövaidluskomisjoni istung 5. septembril.

Nõustamisjuristi vastuvõtule ootab inspektsioon kodanikke alates septembrist teisipäeviti ja neljapäeviti kella 9–12 ja 13–16. Töövaidluskomisjoni avaldusi saab paberkandjal tuua teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti kella 9–12 ja 13–16. Muul ajal saab dokumendid jätta vastavasse postkasti või saata need e-kirjaga.

Tööinspektsiooni uus kontor asub Tallinna Teaduslinnak Tehnopoli territooriumil Mustamäel. Lähim bussipeatus on Raja, kus peatub buss number 23. Tulla saab ka trolliga number kolm Keemia peatusest. Parkida saab tööinspektsiooni juures tasuta, teatas inspektsioon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles