Järvamaal tsikliga kukkunud noormees sai vigastada

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kuma

Järvamaal juhtus täna mootorrattaga liiklusõnnetus, kõrvalteelt maanteele pööranud ja siis kiirendama hakanud 22-aastane Raimo ei suutnud tsiklit talitseda ning kukkus.

Pealtnägijate sõnul kõrvalteelt peateele pööranud ja siis Yamaha mootorrattaga kiirendama hakanud 22-aastane Raimo kaotas kaherattalise üle kontrolli ja kukkus, vahendas Reporter.ee videolõik.

Sirgel teelõigul kukkunud mootorratturile lähenenud autojuhid nägid õnnetust piisavalt vara, et masinatega pidama saada ja otsasõitu vältida.

«Kui jõudsime sündmuskohale, siis oli mootorrattur keset teed pikali maas. Möödasõitvad autojuhid olid mootorratta juba tee äärde püsti tõstnud, jupid olid tee pealt ära korjatud,» rääkis patrullpolitseinik Ülari Lepmets.

Sündmuskohale sõitnud meedikud toestasid Raimo keha vaakummadratsiga ning kaela ümber pandi kaelalahas. Mees viidi Järvamaa haiglasse.

Mootorrattal purunes kõige rohkem esiosa, ka küljed olid kriibitud. Sündmuskohale tulnud Raimo vend lükkas avariilise mootorratta koju, mis asus õnnetuspaiga lähedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles