Silberauto omanik: Rõivas maksis pulmas kasutatud autode eest renti (3)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mercedeseid müüva Silberauto omaniku ja kaubandus-tööstuskoja juhatuse esimehe asetäitja Väino Kaldoja sõnul rentis ta endise peaministri Taavi Rõivase pulmas kasutatud uhked autod raha eest.

Kaldoja ei öelnud rahvusringhäälingu uudisteportaalile antud intervjuus, kui palju pulmas kasutatud Mercedes-Benz autode rentimine ekspeaministrile maksma läks.

«No vat seda ma nüüd küll teile öelda ei saa. See on juba nagu privaatne asi rohkem või nii. Aga kõik on kinni makstud ja ausalt, nii et ei maksa muret tunda selle pärast,» ütles Kaldoja.

Ta ei öelnud, kas Rõivas maksis autode rendi eest täishinda või tegi ta tutvuse poolest soodustust.

«Kõik oli nii nagu olema peab, absoluutselt!» ütles Kaldoja.

Pruutpaar saabus laulatusele kumbki eraldi Mercedese kabrioletiga. Laulatuselt sõitis värske abielupaar pulmapeole edasi unikaalse 1926. aastast pärit Mercedes Benziga.

Taavi Rõivas abiellus laupäeval oma elukaaslase Luisa Värgiga. Hinnanguliselt läks pulmapidu maksma umbes 50 000, peo maksumust ei ole Rõivas ise avalikustanud.

Riigikogu aseesimehe Taavi Rõivase brutopalk on kuus 4495 eurot, mis tähendab, et 50 000 eurosed pulmad läksid talle maksma 14 kuu palga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles