Politsei tunnustas eksinud mehe üles leidnud koerapatrulli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja prefekt ja operatiivkeskuse juht andsid üle «Tubli teo» tiitli Nataljale, Alarile ning teenistuskoerale Tiit.
Põhja prefekt ja operatiivkeskuse juht andsid üle «Tubli teo» tiitli Nataljale, Alarile ning teenistuskoerale Tiit. Foto: Põhja prefektuur

Põhja prefekt ja operatiivkeskuse juht andsid järjekordse «Tubli teo» tiitli koerapatrulli liikmetele, kes juunis leidsid üles metsa eksinud eaka mehe.

Põhja prefekt Kristian Jaani ütles Nataljale, Alarile ning teenistuskoer Tiidule tunnustust üle andes, et õhtuhämaruses on inimeste otsingud ühed raskemad tegevused, kirjutas Põhja prefektuur oma Facebooki leheküljel.

«Aegkriitilises olukorras, kus olud on niigi keerulised, tuleb mõelda samm ette ning tegutseda sageli rutiinseks muutunud toimingutes valvsust kaotamata. Just seda Natalja ja Alar koos neljajalgse paarilisega tegidki,» ütles Jaani.

Juunis helistas häirekeskusesse naine, kelle 77-aastane abikaasa ei olnud naasnud jalutuskäigult. Mees telefonile ei vastanud ning kuna ta põdes haigust, andis naine kaasa kadumisest aegsasti politseile teada.

Väljakutsele reageerijate hulgas oli koerapatrull ning sündmuspaika jõudnuna asusid Natalja ja Alar koguma informatsiooni mehe riietuse, harjumuste, jalutuskohtade ja kõige muu kohta, mis aitaks temani jõuda. Patrull läbis meest otsides mitu kilomeetrit, kuid lõpuks leidsid nad juba nõrgaks jäänud mehe tee äärest. Kiirabi saabumiseni toetasid politseinikud meest ning rääkisid temaga. Seejärel viisid meedikud mehe haiglasse kontrolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles