Jüriöö jooks toob maanteele rohkem liiklejaid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksmine
Jooksmine Foto: SCANPIX

Maanteeinfokeskus annab ülevaate tänastest teetöödest ja liiklusmuudatustest.

Jätkuvad teekatte parandustööd Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel:
- Järva maakonnas Nurmsi ja Koigi vahelisel teelõigul km 96,0-100,2;
- Jõgeva maakonnas Adavere Tuuliku ja Annikvere vahelisel teelõigul km-tel 117-133;
- kilomeetritel 142,0-149,0 Pikknurme ja Puurmani vahelisel teelõigul, kus tehakse auguremonti.

Töötsoonides on kiiruspiirang kuni 30 km/h ja võib esineda liiklusseisakuid.

Harju maakonnas alustati Aruvalla-Jägala maantee km 17,9-23,2 Tõhelgi-Sambi teekatte taastusremonti, kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h ning tööde orienteeruv lõpp augusti keskpaigas.

Seoses tee kandevõime puudumisega suletakse alates tänasest liikluseks Harju maakonnas Hüüru-Alliku tee kilomeetritel 1,0 – 2,3. Ümbersõit Alliku-Laagri-Hüüru ja Hüüru-Saue maantee kaudu.

Täna õhtul Harjumaal Saue vallas Hüüru s toimuva Jüriöö jooksu tõttu on Tallinna-Paldiski mnt. 15. kilomeetril kella 17.30 kuni 21-ni tavapärasest rohkem liiklejaid, autojuhtidelt palutakse tähelepanelikkust. Ajutisi kiiruspiiranguid ei ole.

Valga maakonnas jätkuvad Sangaste-Tõlliste maantee km 0,0-16,6 põhitee ja kergliiklustee taastusremonditööd ning Neeruti-Makita km 0,0-6,0 kruusatee remonditööd. Kiiruspiirang mõlema remondiobjekti töötsoonis kuni 30 km/h.

Hiiumaal Emmaste-Luidja maantee km 0-10,0 Emmaste-Leisu teelõigul alustati sidekaabli mikrotorustiku paigaldamist Leisu poolt, kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles