Tänavafestival suurendab kogukonnatunnet

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Maailma tänavafestival pakub huvitavat igale maitsele.
Uue Maailma tänavafestival pakub huvitavat igale maitsele. Foto: Catherine Kõrtsmik

Hubase atmosfääriga asulasimman Uue Maailma Tänavafestival kutsub laupäeval ja pühapäeval inimesi kodukohvikuid külastama ja tasuta üritustest osa võtma.

Korraldajad lubavad, et 11 aastaga on nii festivali programm kui ka ala märkimisväärselt kasvanud ning tänavad on melu täis. «Peamine eesmärk on ikka see, et Uue Maailma tänavafestival kogukonna ühtekuuluvustunnet suurendaks, ja see, et Uue Maailma asumis toimuks vähemalt kord aastas midagi huvitavat,» rääkis Uue Maailma tänavafestivali pressiesindaja Rasmus Sinivee.

Sinivee ütles, et tänavu on festivalil kauplejaid varasemast märksa rohkem – üle 150. Kui mullu toimus kesklinna sügislaat teistel kuupäevadel, siis tänavu otsustati koos kesklinna valitsusega kaks üritust ühendada. See tähendabki, et kohalikku toidukaupa, käsitöömeistrite toodangut ja kehakinnitust leiab mitmekesisemalt kui varasematel aastatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles